Israel Gave Orders To Kill Palestinian Civilians & Destroy Homes

The Gaza War was a three-week military conflict that took place in the Gaza Strip during the winter of 2008-2009. It was dubbed Operation Cast Lead (Hebrew: מבצע עופרת יצוקה‎ Mivtza Oferet Yetzuka) and defined as a military operation against Hamas by the Israeli government. The conflict has been called the Gaza massacre (Arabic: مجزرة غزة‎) in the Arab world.
Gaza War-
https://en.wikipedia.org/wiki/Gaza_War
https://en.wikipedia.org/wiki/Internat…

The United Nations Security Council issued a statement on December 28, 2008 calling, “for an immediate halt to all violence”, the Arab League, and the European Union made similar calls, as did Argentina, Brazil, China, Japan, Malaysia, Mexico, Peru, the Philippines, Russia, South Korea, and Vietnam. Libya pushed to issue a Security Council Resolution urging for a cease-fire, an effort which the US blocked.

The United Nations General Assembly adopted Resolution ES-10/18 on January 16, 2009, calling for support of Security Council Resolution 1860. Only 3 countries (Israel,United States, Nauru) voted against the Resolution.

The United Nations High Commissioner for Human Rights, Navanethem Pillay, has called for independent investigations into possible war crimes committed by Israeli forces in the Gaza Strip.

Total Palestinians killed were 1417 of these 1181 were Non Combatants. 116 were women 313 were children.

These numbers do not include civilians, men, women and children that have died from cancer due to the use of Dense Inert Metal Explosive (DIME) or White phosphorus

Total Israeli killed 13

حرب غزة لمدة ثلاثة أسابيع الصراعات العسكرية التي وقعت في قطاع غزة خلال شتاء 2008-2009. وأطلق عليها الرصاص المصبوب (بالعبرية : מבצע עופרת יצוקה Mivtza Oferet Yetzuka) والذي يعرف بأنه عملية عسكرية ضد حماس من قبل الحكومة الإسرائيلية. الصراع كان يسمى مجزرة غزة (بالعربية : مجزرة غزة) في العالم العربي.
غزة بالحرب
https://en.wikipedia.org/wiki/Gaza_War
https://en.wikipedia.org/wiki/Internat…

الأمم المتحدة مجلس الأمن أصدر بيانا يوم 28 ديسمبر 2008 يدعو “الى وقف فوري لجميع أعمال العنف” ، أدلى لجامعة الدول العربية ، والاتحاد الأوروبي دعوات مماثلة ، وكذلك فعلت الأرجنتين ، البرازيل ، الصين ، اليابان ، ماليزيا ، المكسيك وبيرو والفلبين وروسيا وكوريا الجنوبية ، وفيتنام. ليبيا دفعت الى اصدار قرار مجلس الامن يدعو لوقف إطلاق النار ، وهو الجهد الذي منعت الولايات المتحدة.

الأمم المتحدة اعتمدت الجمعية العامة القرار ES-10/18 في 16 يناير ، 2009 ، تدعو الى دعم قرار مجلس الأمن رقم 1860. 3 دول فقط (اسرائيل ، الولايات المتحدة الأمريكية ، وناورو) صوتوا ضد القرار.

الأمم المتحدة السامية لحقوق الإنسان ، ونافانيثيم بيلاي ، قد دعا إلى إجراء تحقيقات مستقلة في جرائم حرب محتملة ارتكبتها القوات الإسرائيلية في قطاع غزة.

مجموع القتلى الفلسطينيين من 1417 من هؤلاء 1181 كانوا غير المقاتلين. 116 هم من النساء 313 طفلا.

هذه الأرقام لا تشمل المدنيين ، من الرجال والنساء والأطفال الذين لقوا حتفهم من مرض السرطان بسبب الاستخدام الكثيف للمعادن خاملة متفجرة (الدايم) أو الفوسفور الابيض

مجموع الاسرائيلية قتلت 13

91177info اليورانيوم المنضب إسرائيل بارتكاب جرائم حرب غزة المدنيين الفلسطينيين وفيات الأطفال الفصل العنصري والتطهير العرقي ايران جرائم حرب الإرهاب الفلسطينية 9 / 11 جواز سفر أوباما الموساد الصهيوني آنا baltzer تسمم المياه غالاوي المستوطنات نتنياهو عرب فلسطين الإسلام الارهابيين محرقة الموت جنود جيش الدفاع الإسرائيلي العسكري

Next Post

Depleted Uranium Training Video

Wed Mar 31 , 2010
DU is a WMD

You May Like